Wednesday, March 18, 2009

Firenze palamaan

Tuli käytyä Firenzessä.

Kämppikseni Francesco kysyi, "mitä viikonloppuna?" Ei kai kummia.. "Ajatettiin sytyttää Firenze tuleen. Kaikki järkätty etukäteen. Lähdetkö messiin?" Toki.

Frendin kera junalla mestoille, hotellille, kamat huoneeseen ja kaupungille. Takaisin aamukuuden maissa loistavan illan jälkeen. Iltaan kuului mm:
  • Varmistus aiemmalle huomiolle, ettei italialaisseurueen kanssa ole mahdollista päätyä mihinkään. Eteneminen katkeaa joka kulmassa. Häslinkiä on parempi välttää terassilla.
  • Francescon veljen Giacomon valokuvanäyttelyn avajaiskestit. Kuvat olivat sekä tyylikkäitä, eroottisviritteisiä että vekkuleita. Eli hyvin italialaisia..

La donna sul capezzolo

Esploratore nel culo

Suosikkini: "Scent of Special Woman"
  • Tilpehöörin maahatuoja Somaliasta, joka pääsi yllättämään sujuvalla suomella.
  • St. Patrics dayn fiilistelyt ja rygbymatsi Italia - Wales.
  • Aimo kasa italialaisia taiteilijoita sieltä sun täältä. Kuten mm. irstas taidemaalari (kuva alla), joka näytti luuristaan kuvia parikymppisistä alastomista tytöistä, eli malleistaan.
Timo ja tyyliparta
  • Iloinen tapaaminen bolognalaisten tuttujen kera täysin sattumalta.
  • Illalliskestit, jossa paikalla "koko Firenzen undergroundpoppoo".
  • Seurueen täydellinen katoaminen ja samanaikainen puhelimen epäkunto.
  • Summan mutikassa valittu yökerho, jossa oli hauskaa kunnes ei enää ollutkaan. Loppupeleissä aika tyhjä arpa.
  • Satunnaiset heput kadulla, joiden kera meni heittämällä tunti (tavallista täällä.. ystävällisiä ihmisiä, hyvin ystävällisiä joka puolella)
  • Seurueen löytyminen ja poimimisemme öiseltä aukiolta.
Alakerran naapurini tuli noukkimaan meidät klubille. Ovella evättiin sisäänpääsy, kunnes joku tuntemattomaksi jäänyt sälli bongasi meidät ja ilmotti nimien löytyvän listalta. Siellähän ne, "mico korthalo, 32v". Paikka oli mahtava. Pieni huuruinen klubi täpösenään iloisia ihmisiä. Ehkä hulvattomimpia mestoja missä ikinä ollut..



The Blob Club

Kämppikset

Ei muuten ole mitään hajua milloin nämä mestat menevät kiinni. Blobiinkin jäi kasa joraajia, kun seurueemme viiden maissa siirtyi Ponte Vecchion juurelle huipentamaan ilta ilmapalloilla. Osalla oli mukanaan jotain suunnattomia palloja, jotka täytettiin kaasulla. Sitten katseltiin niiden leijailua. Kokemushan tuokin..

Matkalla hotellille silmiin osui vielä auki oleva grilli. Heh, tämä olikin hupaisa yksilö, koska tilaaminen oli kaikkea muuta kuin vaivatonta. Tiskin takana huseeraavan parivaljakon suurinta hupia oli asiakkaille piikittely. Harvemmin ollut durumin saaminen couscous-reseptin tietämyksen takana.. (kiitos Karimille, yönälkäni tyydytettiin)

Seuraavan aamun herätys oli niheimpiä aikoihin. Huonetoverini Timo oli ostanut lipun Bolognan korismatsiin sunnuntaille, joten sen piti lähteä takaisin kympin junalla. Tarkoitus oli käyttää samaa välinettä, mutta jos joku on joskus mua yrittänyt herättää, voi jo arvata mitä tapahtui. Kovasti Timo oli herätellyt, mutta omat muistikuvat alkavat vasta ärtyneen respan papparaisen tökkiessä kylkeen ja ilmoittavan kellon olevan yksi.

Hieno reissu.

No comments:

Post a Comment