Thursday, May 14, 2009

Halvat huvit

Illalla on jazz-funk legenda James Taylor Quartetin keikka. Pumppu tarkastettu aiemmin pariin otteeseen, joten tiedän mitä herkkua on tulossa.

Siihen liittyen kaksi tänään huomaamaani seikkaa hinnoista:
  • Jyminät tapahtuu Bravo Cafessa. Tyylikäs paikka ihan keskustassa. Kävin juuri varaamassa pöydän eikä koko touhu maksa tavallaan mitään. Sisäänpääsy hoituu consumazione-tyyppisellä järjestelyllä. Heität 20e tiskiin, saat muutaman juoman ja kaikki ovat tyytyväisiä. Pelkkä keikka oli Porissa enemmän.
  • Kävin kaupassa, koska ennen keikkaa on tarkoitus vaihtaa kuulumiset meillä. Nappasin messiin 2l viiniä, 4 olutta, 2 isoa pakettia keksejä, levyn suklaata ja kasan omenoita. Koko setti maksoi femman..
Bologna on italialaiseksi kaupungiksi kallis. Eikä edes näin pohjoismaalaiseen standardiin tottunut jäppinen voi täällä mitenkään pröystäillä. Joskus nää jutut kuitenkin yllättää positiivisesti.

2 comments:

  1. Jou!

    Hyvänlaiselta vaikuttavat huvisi. Bolognalainen meininki kelpaisi mullekin. Satuin muuten itsekin diggailemaan JTQ:sta, kun mulla oli mun acid jazz vaihe päällä joskus 90-luvun puolessa välissä (siirtymä JTQ:n Wait a minute -albumiin tapahtui luontevasti jatkumolla Metallica-Burzum-Brand New Heavies). Eri kautta samalle rannalle - vai miten se Saarikoski kirjoittikaan...

    Jatka hyväksi havaitulla polulla. Ja näin kansainvälisenä homofobian vastaisena päivänä lienee asiallista kiittää viimekertaisesta miesrakkaudesta! Tavataan taas - täällä tai tuolla oikeassa maailmassa. Facebookin suhteen oon vähän laiska, nyt kun se on töistäkin pistetty sulkulistalle. Voi meitä paskaduunareita...

    ReplyDelete