Friday, February 27, 2009

Perdita di memoria

Tulipa sitten tumuteltua.. ensimmäistä kertaa koko Italiassaolon aikana. Parhaitenhan asiat oppii kantapään kautta. Kuten sen, että jos täälläpäin ostaa klubilla drinkin, sisältö on lähinnä etanoliin blandattua väkijuomaa.

Kun kemut kestityksineen kauempana kaupungista olevassa opiskelijaresidenssissä oli ohi (Syy lähinnä se, että paikan keittiö menee kiinni joka päivä 21:30. Siellähän olisi mukava asua..) siirryimme Hobby Oneen, josta tiesin vain, ettei kuulemma ole "yhtään mun oloinen mesta" (ei myöskään ollut). Sisään pääsi erilaisilla vaihtoehdoilla, joista ylivoimaisesti huokein oli 10 euron biljetti sisältäen kolme drinkkilippua. Se kourassa sisälle, jolloin toisella suomalaisella välähtää. Käteen on jäänyt avaamaton viinipullo. Onhan se nyt tuhottava ennen sisäänmenoa (loistoidea.. ja takaisin ulos).

Siinä hispanoiden kera sitä lipittäessä, tuli paikalle kolme italialaista, jotka kysyivät olisiko mulla sattumalta jotain sisäänmenolärpäkkää. Olihan mulla. Sen saa kuulemma vaan vaihtarit ja paikallisille se maksaa maltaita. Lainasin sitä ja sisään meni vuorotellen neljä Mikko Kohtalaa.
Mutta tätä ennen oli tietenkin tarjottava kiitokseksi shotit toisessa baarissa (joku hämärä kellarikolo, jota piti kaveri nimeltä Luigi).

Kun lopulta pääsin itse klubille, nuo kyseiset kolme drinkkiä tekivät tehtävänsä. Aamulla kännykkään oli ilmestynyt numeroita tällaisilta hahmoilta: "Ben", "Felipe", "Ian, the English, hilarious" ja tietenkin "Magee äijä baarista, futaa". Puolet noista on vielä mysteereitä..

Kuulin myös, että olin käynyt sujuvalla italialla "hyvin vakavan keskustelun jalkapallosta". Mitä tuo ikinä tarkoittaakaa, on siitä syytä olla ylpeä.

Jos ei muuta, niin hirmuisen hauskaa oli ainakin!

-------------------------------------------

Toinenkin Italia-neitsyys meni tällä viikolla. Pääsin vihdoin jalkapallon pariin. Vaihtareille on varattu parin tunnin vuoro aivan kämppäni vierestä aina torstaisin. Pieni kenttä, 5 vs. 5, kasa taivavia ja innokkaita pelimiehiä. Tykkäsin pirusti!

Paitsi säännöistä..
Voittajajoukkue jääköön kentälle ja häviäjät vaihtoon. Tämä oli hyvin tuskaista, koska satuimme voittamaan koko ajan. Kahteen kuukauteen ei mitään, eilen 2 tuntia fudista yhteen putkeen, tauotta. Kävin tänään italiantunnilla ja olin melkoisen hilpeä näky (muiden mielestä). En kertakaikkiaan pysty kävelemään ja jokaikiseen paikkaan kolottaa vallan vietävästi..

3 comments:

  1. Olisit vain uskonut minua niistä drinksuista. Ei ne näissä etelän maissa niitä mittaile. Saat toiseen käteen lasin täynnä vodkaa ja toiseen redbullin. Sekoita itse. Näin täällä päin. Ja onhan se liikaa suomalaiselle. Mutta ilmaisena etenkin maistuu.

    ReplyDelete
  2. Ai jätkä kerää baareissa vaan jotain äijien numeroita vai?

    t. luigi

    p.s. Housuissas on hämärä kolo!

    ReplyDelete
  3. toki!
    oon kuullu jo parista lähteestä, että asun italian homopääkaupungissa. pitää tarkastaa huhu..

    ReplyDelete