Monday, April 27, 2009

Kevään muotivinkkejä

Pari sanaa muodista. Italiahan tunnetusti on sen mekka.

--------------------

Onko jo tiedossa mikä on kevään muotiväri? Varmaankin, mutta laitetaan pari vinkkiä. Kuvat ovat jokaviikonloppuisilta markkinoilta, mutta kovin ovat oikeatkin näyteikkunat violettia pullollaan. Kuten myös kadut violetteja ihmisiä.



--------------------

Samantien kun Italiaan rantauduin, pisti silmiin eräs mielenkiintoinen seikka. Joka ikinen päivä pystyy bongata ainakin parit oranget pökät. Se oli jotenkin niin spesiaali havainto, että päätin hommata sellaiset itsellekin. Hölmöltähän ne näytävät, mutta minkäs teet.. jos haluat tutustua maahan, elä kuin paikallinen.

Oranssit pöksyt menee kirjakauppaan

Oranssit pöksyt kotikadullani

Oranssit pöksyt matkalla keskustaan

--------------------

Jos haluaa tutustua muotiin, pitää mennä Milanoon. Siellä se aina syntyy uudestaan. Mutta Milano on masentava paikka. Liian tyylikäs ja täynnä rahaa. Bologna sen sijaan.. sympaattinen. Ja erittäin underground. Tämä näkyy tietenkin myös pukeutumisessa. Olen vallan ihastunut täkäläisten tapaan heittää kledjut niskaan. Jonkinlainen kuvakollaasi olisi paikallaan, mutta voi olla, että teettää liikaa työtä.

Yksi otos on. Tämä EI kuitenkaan edusta sitä bolognalaista coolia pukeutumista, mitä tarkoitin. Kyseessä on nimittäin kaveri, joka ei aamulla tiennyt kummat farkut heittää jalkaan:

Tuplafarkut, aina oppii jotain uutta..

3 comments:

  1. Uuh UG, me likes!

    ReplyDelete
  2. Muahahahaahaa, tuplafarkut!!! Muistin taas miksi oon niin epämuodikas ja ihan tyytyväinen asiaintilaan.

    -i

    ReplyDelete
  3. Terveisiä Pariisista! Oranssit ja keltaiset pökät miehillä on täälläkin villitys. Ne on ihania, eroaa edukseen suomalaisesta väriskaalasta. arvostan!

    ReplyDelete