Wednesday, April 29, 2009

Hetkittäiset hyväiset spottien merkeissä

Läksin tästä nyt parin tunnin päästä käväisemään kotikonnuilla. Menin lupaamaan proffalle visiitistä, jotta voimme puuhata jotain pienen pienen gradupoppoomme kera. Kaikkea kivaa piti myös olla duunattuna. Vaihdossa olleet kuitenkin tietävät, että aika vetää järjetöntä spurttia. Toisekseen mielenkiinto on ollut lähinnä kielen opettelussa. Pitää toivoa, että arvon professori on itsekin moisen aikoinaan kokenut. Mukana valmista tavaraa on nimittäin lähinnä nada..

Jotta ikävä tähän suuntaan ei iske, läpsäisen tähän muutaman tärkyn jo niin rakkaasta Italian telkusta. Huumori on italialaisten "the thing", joten pari legendaarista mainosta siitä muistuttamaan:

Osa 1:



Osa 2:



---------------------

Jotta täkäläisten hiukan erikoinen maailmankuva ei unhoitu, klippi talk-shousta parin kuukauden takaa.

Fabio Capello on ollut onnellisesti naimisissa jo 40 vuotta ei harrasta epämääräisiä teerenpelejä (olisi tiedossa tuntien brittien lehdistön), kuuntelee klassista ja jatsia, kerää taidetta, lukee filosofiaa, käy kirkossa ja lomallaan Tiibetissä. Kun tämä hyvin arvostettu ja elegantti herrasmies suostuu kotimaansa keskusteluohjelmaan.. käy näin:



---------------------

Lopuksi mainos, jonka olen nähnyt pariin otteeseen. Tästä tulee vaan niin kumman hyvä fiilis. Ja hyvä niin, koska pirun siistiähän täällä on:



Jotta pikaisiin näkemisiin!

No comments:

Post a Comment